A Kiss-Ház vállalkozásról

Történetünk

A természetes kő és műkő termékek megjelenése illetve alkalmazása az emberi környezet és tér formálásának elengedhetetlen eszköze lett. Több mint 20 éve ez a vállalkozásunk mottója.

A építtetők, megrendelők körében egyre nagyobb az igény, hogy környezetüket – lakásukat, kertjüket – műkő termékek felhasználásával tegyék esztétikusabbá.

A KISS-HÁZ vállalkozás fő tevékenységi köre 1995 óta a műkőgyártás – az épület műköves munkák készítése, felújítása és kertépítési termékek gyártása és helyszíni szerelése. A vállalkozásban szereplő tevékenységek nagy része a telephelyen, kis része az építés helyszínén történik.

Telephelyünkön több mint 10 főt foglalkoztatunk. Termékeinket főleg Szabolcsban értékesítjük, de folyamatosan dolgozunk az ország egész területén. 
Az általunk gyártott kertépítési, épületszerkezeti díszítőelemek sokrétű megjelenítésével elnyertük jelenlegi megrendelőink bizalmát, illetve várjuk újabb partnereink jelentkezését.

A KISS-HÁZ vállalkozás fő tevékenységi köre 1995 óta a műkőgyártás – az épület műköves munkák készítése, felújítása és kertépítési termékek gyártása és helyszíni szerelése

Kiss-Ház vállalkozás
4440 Tiszavasvári, Vörösvári út 14.