Termékek

Medenceszegély

Épített kerti vagy beltéri medencék szegélyeinek készítése, egyedi kialakítású és megjelenésű műkőbetonból.

Műkő díszek, virágtartók és virágládák

Műkő díszek és virágtartók különféle kialakításban és akár egyedi elképzelések alapján is.

Köztéri elemek

A települések fejlődése – legyen az kis falu vagy egy multi kultúrájú metropolisz – magával vonzza a közterek teremtésének vagy átépítésének igényét.

Terrazzo

Napjaink méltatlanul elfeledett és háttérbe szorult padlóburkolata. Több száz évvel ezelőtt találták ki velencei márványmunkások.

Szalonnasütő

A rohanó világunkban egyre fontosabb a pihenéssel eltöltött idő, mely még kellemesebb lehet egy szép környezetben vagy egy jól elrendezett kertben.

Kéményfedkő

A kémény tetejét az időjárási hatások ellen védeni kell. A kémény fedkő készülhet betonból illetve esztétikusabb megjelenés eseténműkőből. 

Baluszteres műkő korlát

A baluszter több száz éves építészeti elem, mely egyéniséget ad a környezetnek. Formája évszázadokon keresztül átalakult a kor építészettel.

Lépcső

Szintkülönbségek áthidalására szolgáló épületszerkezeti elem, mely a lakóterek mindennapos használatával fontos szerepet tölt be az emberi környezetben.

Műkő lábazat

Lábazati falak burkolására szolgál. Készülhet helyszíni  illetve előregyártott kivitelben, mattcsiszolt és szemcsézett felülettel.

Terasz, erkélyszegély

Padlóburkolat szegélyeinek lezárására szolgáló vizoros kialakítású műkő épületszerkezeti elem. Gyártása történhet helyszínen és előre gyártott formában, az igényekhez igazodva.

Ablakpárkányok

Azon túlmenően, hogy rendkívül tartósak és igényes megjelenésükből kifolyólag esztétikai jelentőséggel is bírnak, a ház szempontjából nagyon fontos funkciót is ellátnak.

Kerítés fedkő

Manapság az építészetben meghatározó helyet foglalnak el a műkőből  készült szerkezetek. Ide tartozik a falazott – tégla, zsalukő, természetes kő, nyers, vakolt – kerítések, lábazati falak, pillérek felső befejező eleme a fedkő.

Támfal lefedés

Falak-falvégek lezárására szolgáló vizoros kialakítású műkő fedkő. Általában előregyártott kivitelben 5 cm vtg.-ban készül.

A KISS-HÁZ vállalkozás fő tevékenységi köre 1995 óta a műkőgyártás – az épület műköves munkák készítése, felújítása és kertépítési termékek gyártása és helyszíni szerelése

Kiss-Ház vállalkozás
4440 Tiszavasvári, Vörösvári út 14.