Termékek

Terrazzo

Napjaink méltatlanul elfeledett és háttérbe szorult padlóburkolata. Több száz évvel ezelőtt találták ki velencei márványmunkások.

Céljuk volt, hogy a hulladék anyagot a bányából hazahordva és felhasználva padlóburkolatot készítsenek saját maguknak. Innen kezdve folyamatosan fejlődött a terrazzo burkolatok készítése és lassan olyan szintre lépett, hogy országvezetők és uralkodók kiváltságának számított.

Manapság (díszítettségtől és anyaghasználattól függően) szinte bárki megengedheti magának, hogy ilyen eredeti és esztétikus padlóburkolattal lássa el otthonát. Számtalan felhasználási és kivitelezési formája ismert. Hatalmas előnye, hogy exkluzív megjelenése rendkívüli kopásállósággal párosul.

Cégünk cementkötésű terrazzo burkolatok készítését és felújítását vállalja, az egyszerű szürkétől a többszörösen összetett mintákig, különböző – az egyedi igényeket is kielégítő – szemcsehasználattal.

A KISS-HÁZ vállalkozás fő tevékenységi köre 1995 óta a műkőgyártás – az épület műköves munkák készítése, felújítása és kertépítési termékek gyártása és helyszíni szerelése

Kiss-Ház vállalkozás
4440 Tiszavasvári, Vörösvári út 14.