Termékek

Baluszteres műkő korlát

A baluszter több száz éves építészeti elem, mely egyéniséget ad a környezetnek. Formája évszázadokon keresztül átalakult a kor építészettel.

Több száz éves építészeti elem a baluszter, mely egyéniséget ad az épített környezetnek. Kialakítási formája évszázadokon keresztül folyamatosan átalakult a kor építészetéhez igazodva. Jelenlegi formai kialakítását a XX. század vége óta használjuk.

Baluszter: kőből készült bábot, függőleges korlát elemeket jelent
Balusztrád: mellvéd korlátot, bábok egymásmellé rendelését jelenti, többnyire teraszok, erkélyek, lépcsők szegélyezésére készül.            
Három részből áll: a talpgerenda, a fedő korlátelem és az ezek által közrefogott balusztersor, melyet bizonyos távolságonként posztamens ( négyszögletes oszlop ) oszt meg.
Készülhet faragott kőből és műkőből, egyenes, íves, térgörbe kialakítással, vízszintesen és lépcsőt követve.

Választékunkkal és kedvező árainkkal igyekszünk minden vevőréteget igényeinek megfelelően teljeskörűen kiszolgálni.

Dönteni sosem könnyű és még nehezebb akkor, ha komoly értékű és hosszú időre készített baluszteres műkő korlátot szeretnének építtetni. Kijelentjük, hogy a döntés alapja a bizalom, ezért mi bizalmat kérünk Önöktől és cserébe minőséget, esztétikumot és garanciát adunk abban az esetben ha vállalkozásunkat választják a kivitelezésre.

A KISS-HÁZ vállalkozás fő tevékenységi köre 1995 óta a műkőgyártás – az épület műköves munkák készítése, felújítása és kertépítési termékek gyártása és helyszíni szerelése

Kiss-Ház vállalkozás
4440 Tiszavasvári, Vörösvári út 14.